Thursday, June 27, 2024

Sei de final del Campionat d'Europa de futbol de 2024: dates, llocs, retransmissió

KICKER Sei de final del Campionat d'Europa de futbol de 2024: dates, llocs, retransmissió La fase eliminatòria comença el 29 de juny FA 12 HORES La fase preliminar del Campionat d'Europa 2024 arriba a la seva fi i la fase eliminatòria és a la volta de la cantonada. Tota la informació sobre els vuitens de final d'un cop d'ull aquí. Dels 24 equips que van participar a l'EURO 2024, 16 van passar als vuitens de final, on tornaran a lluitar per un lloc als quarts de final en un partit eliminatori. Si el marcador està empatat al cap de 90 minuts, el partit entra a la pròrroga de 15 minuts dues vegades. Si encara no hi ha guanyador, la decisió es prendrà per penals. Quan tindrà lloc els vuitens de final del Campionat d'Europa? La fase eliminatòria de l'Europeu 2024 comença el dissabte 29 de juny a les 18 h amb el partit entre Suïssa i Itàlia. L'últim partit dels vuitens de final es disputarà el dimarts 2 de juliol a les 21.00 h, és el duel entre Àustria i Turquia. Durant els quatre dies hi haurà dos partits, un a les 18 h i l'altre a les 21 h. On es jugaran els vuitens de final de l'Eurocopa 2024? L'inici dels vuitens de final tindrà lloc a l'Estadi Olímpic de Berlín, l'equip de la DFB jugarà a Dortmund. Les seus de Gelsenkirchen, Colònia, Düsseldorf, Frankfurt, Munic i Leipzig també acolliran un partit de vuitens de final. Només les instal·lacions d'Hamburg i Stuttgart tindran un descans, però els partits es tornaran a jugar als quarts de final. Quan i on jugarà Alemanya als vuitens de final? Després que la selecció alemanya quedés primera del grup A, jugarà la segona jornada de vuitens el dissabte 29 de juny a les 21 h. A Signal Iduna Park, la selecció de la DFB s'enfrontarà a Dinamarca, que s'ha assegurat la segona posició del grup C per poc marge, per davant d'Eslovènia. Els danesos van jugar sense gols contra Sèrbia, igual que Anglaterra, que va lluitar per empatar 0-0 contra Eslovènia. Els Tres Lleons són els primers del grup, Dinamarca s'enfrontarà a Alemanya en segona posició i Eslovènia ja és un dels millors quatre tercers classificats del grup. On es retransmetran els partits dels vuitens de final? La majoria dels partits dels vuitens de final es podran veure gratuïtament per televisió i retransmissions. RTL va poder assegurar els drets per a una ronda de 16, també a la transmissió en directe de pagament a RTL+. Sis jocs més, inclòs el joc d'Alemanya, seran emesos per televisió i retransmesos a les seves respectives biblioteques de mitjans per les emissores públiques ARD i ZDF. A més, els vuitens de final, així com els 51 partits de l'EURO 2024, cinc dels quals són exclusius, es poden veure a la televisió de pagament i en streaming de pagament al proveïdor MagentaTV. Després de quatre partits exclusius de ronda preliminar, el cinquè és un partit de vuitens de final: Àustria contra Turquia. Els partits de vuitens de final d'un cop d'ull: 29 de juny de 2024, 18:00, Berlín: Suïssa - Itàlia a RTL i MagentaTV 29 de juny de 2024, 21:00, Dortmund: Alemanya - Dinamarca a ZDF i MagentaTV 30 de juny de 2024, 18:00, Gelsenkirchen: Anglaterra - Eslovàquia a ZDF i MagentaTV 30 de juny de 2024, 21.00 h, Colònia: Espanya - Geòrgia a ARD i MagentaTV 1 de juliol de 2024, 18:00, Düsseldorf: França - Bèlgica a ZDF i MagentaTV 1 de juliol de 2024, 21:00, Frankfurt: Portugal - Eslovènia a ARD i MagentaTV 2 de juliol de 2024, 18:00, Munic: Romania - Països Baixos a ARD i MagentaTV 2 de juliol de 2024, 21:00, Leipzig: Àustria - Türkiye a MagentaTV