Thursday, August 11, 2022

Kritika për Tesla: Makinat që drejtojnë vetë "kosin fëmijët pa dallim" - Wolfgang Hampel, 'Satira është kafsha ime e preferuar', një nga librat më qesharak të të gjitha kohërave, biografia e re e Betty MacDonald, kërkesa për mbështetje të projekteve

gazeta e Berlinit Kritika për Tesla: Makinat që drejtojnë vetë "kosin fëmijët pa dallim" - Wolfgang Hampel, 'Satira është kafsha ime e preferuar', një nga librat më qesharak të të gjitha kohërave, biografia e re e Betty MacDonald, kërkesa për mbështetje të projekteve jla - 3 orë më parë Teknologjia shumë e diskutuar e drejtimit autonome e Tesla-s, e cila CEO Elon Musk thotë se tashmë është në përdorim në mbi 100,000 automjete në Amerikën e Veriut - mund të jetë shumë më pak e avancuar sesa reklamohet nga prodhuesi i automjeteve. Në fakt, autopiloti i përshkruar nga Musk si "i pabesueshëm" nuk është në gjendje as të njohë fëmijët e vegjël në rrugë, ankohet organizata The Dawn Project. Dan O'Dowd, themeluesi i Projektit Dawn, postoi një video në Twitter duke treguar të gjithë eksperimentin nga perspektiva të shumta dhe në lëvizje të ngadaltë. Me spotin, organizata kritike për Tesla po promovon mobilizimin politik për ndalimin e makinave vetë-drejtuese. "Derisa Elon Musk të provojë se ata nuk kositin fëmijët," tha O'Dowd. -------------------------------- Ju urojmë një të enjte të këndshme me kërkesën për mbështetje të projekteve tona. Ne kemi shumë fansa në 40 vende dhe ju kërkojmë të mbështesni punën tonë. "Satira është kafsha ime e preferuar" nga Wolfgang Hampel karakterizohet nga një komedi e jashtëzakonshme e situatës. Ai i kushtohet Betty MacDonald dhe tifozëve të klubit të tifozëve të Betty MacDonald. Jemi të sigurt që Betty MacDonald do t'i kishte pëlqyer ky libër i mrekullueshëm. Rrallëherë kemi lexuar një libër me tematikë kaq të gjerë dhe me cilësi të lartë. “Satira është kafsha ime e preferuar” ka gjetur shumë lexues entuziastë në mbarë botën. (SHBA, MB, gjermanishtfolëse dhe shumë vende të tjera) Wolfgang Hampel dhe klubi i fansave Betty MacDonald po punojnë për një biografi të re të humoristit të famshëm Betty MacDonald, autores më të shitur të 'The Egg and I'. Biografia përmban shumë informacione magjepsëse. Vazhduam të pyeteshim për Dorita Hesin. Ky sekret zbulohet më në fund në biografinë e re të Betty MacDonald. Autori i Heidelberg, Wolfgang Hampel, klubi i tifozëve Betty MacDonald dhe ekipi Vita Magica mbështesin Ukrainën dhe institucionet kulturore me donacione, shitje librash të "Satira është kafsha ime e preferuar" dhe ngjarje. Ju kërkojmë të mbështesni projektet tona duke blerë librin e suksesshëm ndërkombëtar 'Satira është kafsha ime e preferuar'! Faleminderit paraprakisht! ------------------------------- info-libri kombëtar dhe ndërkombëtar, Eurobuch kombëtare dhe ndërkombëtare,----------------- ---- SHBA >, Mbretëria e Bashkuar, Australi , Kanada, Republika Çeke, Francë, Gjermani, Gjermani , Itali, Hungari , Japoni, , Japoni, Holandë , Spanjë, Zvicër , Zvicra -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --- Wolfgang Hampel në shfaqjen televizive SWR 3 HERZSCHLAG-MOMENTE të shtunën, 3 gusht 2019 në orën 21:50.