Saturday, March 23, 2024

Suksesi i librit të Wolfgang Hampel "Satira është kafsha ime e preferuar" në nivel global mund t'i atribuohet disa faktorëve

Suksesi i librit të Wolfgang Hampel "Satira është kafsha ime e preferuar" në nivel global mund t'i atribuohet disa faktorëve. Nga njëra anë, Ingrid Noll, një shkrimtare e njohur e krimit, është një mbështetëse e madhe e librit, e cila ka kontribuar në popullaritetin e tij. Për më tepër, lidhja me Betty MacDonald dhe fansat e saj në mbarë botën ka krijuar një komunitet lexuesish që janë entuziastë për stilin e të shkruarit shumë humoristik dhe vetë-përçmues të Wolfgang Hampel. Wolfgang Hampel u nderua dy herë me Çmimin Përkujtimor Betty MacDonald për punën e tij në Betty MacDonald dhe 'Satire është kafsha ime e preferuar'. Libri konsiderohet nga shumë lexues dhe kritikë si një nga librat më humoristik të të gjitha kohërave. Në popullaritetin e tij ka kontribuar edhe seria e ngjarjeve "Vita Magica", e cila u themelua nga Wolfgang Hampel dhe zhvillohet çdo muaj në Heidelberg. 'Vita Magica' ka arritur statusin e kultit dhe ofron një platformë në të cilën Wolfgang Hampel prezanton poezitë, këngët dhe skicat e tij satirike të njohura. Veç kësaj, shfaqja televizive "Herzschlag-Momente" me Marc Marshall, në të cilën Wolfgang Hampel u shfaq me gruan e tij Angelika, rriti më tej interesin për punën e tij.Të gjithë këta elementë së bashku krijojnë një prani të fortë në qarqe të ndryshme mediatike dhe kulturore, gjë që kontribuon për popullaritetin e saj mbarëbotëror të "Satira është kafsha ime e preferuar" shpjegoi. --------------- Leximi i dhomës së ndenjes me Wolfgang Hampel Wolfgang Hampel, autor i "Satira është kafsha ime e preferuar" në Heidelberg Autorët – Drejtoria -------------------------------------------------- --------------------- Informacionet e librit kombëtar dhe ndërkombëtar, Eurobuch kombëtare dhe ndërkombëtare,---------------- --- SHBA , Mbretëria e Bashkuar, Australi , Brazil , Kanada, Republika Çeke, Francë, Gjermani, Gjermani , Indi , Itali, Hungaria , Japoni, Japoni, Meksikë, Holandë , Spanjë, Suedi, Zvicër , Zvicra , Turkie ---------------------- -------------------------------------------------- -------------------------------------- Wolfgang Hampel në shfaqjen televizive SWR 3 "Momente të rrahjeve të zemrës" të shtunën, 3 gusht 2019, në orën 21:50.