Sunday, June 16, 2024

Grupi i ri i kabaresë "Die Heidelberger Satireschotterer" nga Wolfgang Hampel në Vita Magica të martën, 25 qershor 2024 në orën 15:40. - deri në përafërsisht. 17:10, VHS Heidelberg, Bergheimer Str. 76, Salla E06 - të ftuarit janë shumë të mirëpritur

Grupi i ri i kabaresë "Die Heidelberger Satireschotterer" nga Wolfgang Hampel në Vita Magica të martën, 25 qershor 2024 në orën 15:40. - deri në përafërsisht. 17:10, VHS Heidelberg, Bergheimer Str. 76, Salla E06 - të ftuarit janë shumë të mirëpritur ----------------------- Wolfgang Hampel, dy herë fitues i çmimit përkujtimor të Betty MacDonald dhe fitues i Konkursit SWR Ingrid Noll është autor i "Satira është e preferuara ime kafshë”, për të cilin shumë kritikë dhe lexues besojnë se është një nga librat më humoristik të të gjitha kohërave. Wolfgang Hampel prezanton kabarenë politike satirike 'Die Heidelberger Satireschotterer', të cilën ai e themeloi, me autorët Gerhard Drokur, Peter Gunsch, Martin Gunsch dhe Wilfried Rumpf. Një program aktual, i shkëlqyeshëm me skica, këngë, tekste dhe parodi të mprehta dhe të zhytura në mendime i pret vizitorët. ---------------------------------------------- Shpresojme qe ju janë të gjithë të lumtur. Ne e kemi rikrijuar veten sot. 'The Heidelberg Satire Gravelers' me programin e tyre, të egër si ujku, kurrë të devotshëm si qengji. ---------------- Lexim në dhomën e ndenjes me Wolfgang Hampel Wolfgang Hampel, autor i "Satira është kafsha ime e preferuar" në Autorët e Heidelberg ' Drejtoria ------------------ Buchinfo kombëtare dhe ndërkombëtare, Eurobuch kombëtare dhe ndërkombëtare, SHBA , Mbretëria e Bashkuar, Australi , Brazil , Kanada, Republika Çeke, Francë, Gjermani, Gjermani , Indi , Itali, Hungaria , Japoni, Japoni, Meksikë, Holandë , Spanjë, Suedi, Zvicër , Zvicra , Turqia ---------------------------------- Wolfgang Hampel në shfaqjen televizive SWR 3 "Herzschlagmomente" të shtunën, 3 gusht 2019, në orën 21:50.